4.94 / 5
4.97/5

Безплатна доставка Наложен платеж при доставка

НОВИ САМОРЕГУЛИРАЩИ СЕ ОЧИЛА

Един чифт очила с всички необходими тонове, дори ако имате различни тонове за всяко око.

100% произведени в Испания

само
лв 54,95
вместо108

Очила за всичко, създадени да служат вечно.

Един чифт очила, с всички необходими предписания, няма да се налага да сменяте очилата, можете да използвате само един чифт, дори ако имате различни предписания за всяко око, тялото ви ще бъде много по-леко и няма да оказва натиск върху коленете ви, които винаги ще бъдат здрави.

 

 

 

Всичко, което трябва да направите, е да сложите очилата и очите ви спонтанно и автоматично ще намерят идеалния фокус в зависимост от това какво гледате.

 

 

Ще бъдете 100% защитени от слънцето и ултравиолетовите лъчи, ще можете да четете хубава книга на брега на морето и да ги използвате за виждане надалеч или при умора. Революционната оптична технология Flex Focus е подходяща и за късогледство и астигматизъм.

ЗАЩОТО ТЕ СА НАЙ-ДОБРИТЕ НА ПАЗАРА

НОВА ТЕХНОЛОГИЯ FLEX FOCUS

Свръхлека монохромна технология против замъгляване, променяща цвета си в зависимост от интензивността на слънчевата светлина

САМОРЕГУЛИРАЩИ СЕ ЛЕЩИ

Без значение колко градуса имаш в очите си. Благодарение на функциите за регулиране, лещите се регулират с палец и могат да се използват от всеки с градуирана скала от 0,5 до 5,55 диоптъра.

УЛТРА УСТОЙЧИВИ

Изключително издръжливи, удобни и стилни – Изработени от висококачествени материали, те имат модерен дизайн и са идеални както за жени, така и за мъже!

+23932 хората не могат да грешат!

4,783 Отзиви на клиенти

4,93/5
4.7/5

5 звезди

4 звезди

3 звезди

2 звезди

1 звезди

MARIUS ZOTA ✅

“Те току-що пристигнаха. очилата са много хубави и издръжливи. супер бърза доставка в рамките на 48 часа от поръчката.” 

BOGDAN VAIDA ✅

“Виждам много добре и слънцето вече не ме притеснява. Единственият негатив е, че пристигнаха малко по-късно, но им прощавам, препоръ 

CATALIN MOVILA ✅

Получих ги днес (петък) Поръчах ги в четвъртък вечер Имах 6 градуса в едното око и 5,75 в другото, но ги получих и те направиха правилното нещо! Най-хубавото е, че те наистина могат да се използват за всичко. Те променят интензитета на светлината и можете да четете на слънце без никакъв дискомфорт.”

МОЛЯ, ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМУЛЯРА, ЗА ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НЯКОЙ ОТ НАШИТЕ СПЕЦИАЛИЗИРАНИ СЪВЕТНИЦИ.

ONE POWER ZOOM

само

лв 54,95

вместо 108

ПРОЧЕТЕТЕ ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Цената с 50% отстъпка е само 54 лв. вместо 108 лв.

От момента, в който направите поръчката си, продуктът ще пристигне до вратата ви в рамките на 24/48 работни часа.

NATURE-DISCOUNT.COM 2023 ©
ALL RIGHTS RESERVED.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc