AIR BREEZE®

Ocjena kupaca 4.9/5

5/5

4 U 1 KLIMA UREĐAJ

Ohladite, promijenite zrak i očistite 4 funkcije u 1

4 U 1 KLIMA UREĐAJ

Ohladite, promijenite zrak i očistite 4 funkcije u 1

Dostupnost

OSTALO JE 5 OD 100

5/5

KONDICIONER BONUS

SAMO 109€
UMJESTO218€

ULTRA TIHO

HEPA FILTER KOJI SE MOŽE PRATI

NAJVIŠE PRODANO U 2022

MINIMALNA APSORPCIJA ENERGIJE

MODERNI KLIMA UREĐAJ NISKOG POTROŠNJA ENERGIJE

Evaporative Conditioner razlikuje se od ostalih proizvoda zbog sustava dvostrukog filtra s celuloznim vlaknima, koji vam omogućuje filtriranje čak i najmanjih nečistoća prisutnih u zraku, čime se sprječava novo uvođenje u okoliš.

Također ne uključuje uporabu rashladnih sredstava ili kemijskih komponenti.

Omogućuje vam da ohladite svoje sobe na ekološki i potpuno ekonomičan način, uspijevajući uštedjeti desetke eura na računima za energiju.

SAMO 109€
UMJESTO218€

NARUČITE SADA

Preporučujemo da iskoristite ponudu s 50% popusta koji uskoro ističe!

3 BRZINE VENTILACIJE

KAPACITET 4 LITRE

PERIVI CELULOZA SAĆE FILTER

✅ VAŽNA OBAVIJEST ✅

Zbog velike potražnje, službeno nam ponestaje ovog proizvoda, preporuča se da naručite što je prije moguće!

ŠTO MISLE ONI KOJI SU VEĆ PROBALI?

5/5

“Živim u kući uz more, ali, pogotovo u srednjim sezonama ne želim koristiti normalan klima uređaj, jer puno suši zrak i onda imam problema s disanjem. Patim od alergije i često ne mogu dobro disati. Tražio sam hladnjak za zrak koji je u isto vrijeme bio pročišćivač zraka, kako bih ga očistio od grinja, peludi i svega ostalog. Odlučio sam kupiti ovo i smatrao sam to izvanrednim.”

5/5

To je dobar proizvod. Ovu prenosivu klimu kupio sam za potrebe hlađenja prostorija u kojima nemam klimu. To je vrlo koristan i praktičan proizvod, prave veličine (oko 50-60 cm visine) i opremljen sa četiri kotača koji omogućavaju lako premještanje u bilo kojoj prostoriji. Dolazi s daljinskim upravljačem za daljinsko upravljanje, koji vam omogućava da promenite sva podešavanja klima uređaja, kao i četiri posude sa vodom koje se stavljaju u frižider radi hlađenja vazduha.

4.5/5

“Uzeto za moje roditelje, jer budući da sam starija nisam htjela uzimati klima uređaj, ali mi je bio draži ovaj Bimar, također zato što sam ga stavila u osvježenje i ne boli, također imajući patologije ovo je idealno, ugodno za nošenje, buka u najmanju ruku, zapravo ni noću uopće ne smeta”.

4 U 1 KLIMA UREĐAJ

Ohladite, promijenite zrak i očistite 4 funkcije u 1

5/5

KONDICIONER BONUS

SAMO 109€
UMJESTO218€

UPIŠITE SVOJE PODATKE I DOPUNITE NARUDŽBU

ČESTA PITANJA

Isparavajući regenerator stići će u vaš dom za 48 sati od narudžbe

Ne tražimo od vas bilo koju vrstu kartice, možete platiti izravno u vrijeme dostave u svoj dom!

Da, u roku od 14 dana od primitka proizvoda. Slijedite upute o paketu koji ste primili ili kliknite na kontaktirajte nas

Ova stranica nije dio Facebook web stranice ili Facebook Inc. Dodatno. FACEBOOK NE podržava ovu stranicu niti je zaštitni znak tvrtke FACEBOOK, Inc. Odricanje od odgovornosti: rezultati su subjektivni i mogu se razlikovati od osobe do osobe.